Hoe log ik in op het Hoasted klantenpaneel

Je kunt je klantaccount bij ons beheren. Het klanten gedeelte helpt je om makkelijk al je domeinen, hosting, support tickets en facturen te beheren. Je moet inloggen om toegang te krijgen tot dit gedeelte.

Let op: De logingegevens van het klanten gedeelte zijn niet hetzelfde als die van het controlepaneel cPanel. Het controlepaneel is waar je je websites beheert, in het klantengedeelte beheer je je domeinen en hosting accounts van verschillende websites.

Inloggen op het Hoasted klantenpaneel

1. Open je favoriete browser en Hoasted klanten URL.

hoasted klanten gedeelte

De Login Klanten Gedeelte pagina wordt weergegeven.

hoasted klanten login

2. Voer de gebruikersnaam in in het E-mailadres tekstveld.

3. Voer het wachtwoord in in het Wachtwoord tekstveld.

4. Klik op Login.

De Klanten Gedeelte pagina wordt weergegeven. Nu kun je de opties bekijken in het Klanten Gedeelte.

hoasted klanten pagina