Hoe herstel ik mijn wachtwoord voor het Hoasted klantengedeelte

Als je het wachtwoord bent vergeten voor je Hoasted Klantengedeelte kun je een nieuw wachtwoord opvragen. Om dit te doen volg je de stappen hieronder.

Het herstellen van mijn wachtwoord

1.  Navigeer naar de Klanten gedeelte Login pagina.

wachtwoord resetten

2. Klik op Wachtwoord Vergeten.

De Wachtwoord Vergeten  dialoog wordt weergegeven.

wachtwoord herstellen

3. Voer je gebruikersnaam in om je wachtwoord te krijgen in de Voer je e-mailadres in in het tekstveld.

4.  Klik op de Indienen button.

Het bericht dat je informeert over het wachtwoord dat naar je e-mail wordt gestuurd wordt weergegeven.  Je ontvangt een e-mail van het Hoasted team met de details van je account samen met een URL, Gebruikersnaam en Wachtwoord voor het klanten gedeelte.

wachtwoord herstel e-mail

Je kunt inloggen in het Klanten Gedeelte met de login referenties.  Als je bent ingelogd in het Klanten Gedeelte, kun je het beste je wachtwoord wijzigen.