Aanpassen Installatron standaard backup locatie voor een applicatie

In Installatron heb je de mogelijkheid om regelmatig een backup te laten maken van je WordPress website(s). Als het gaat om wijzigen van de standaard backup locatie, dat dien je dat te doen per WordPress installatie.  Als je de Installatron backup locatie wilt wijzigen, voer dan de volgende stappen door:

Locatie voor standaard backup in Installatron

1. Ga binnen Installatron naar de betreffende website te gaan
  2. Klik vervolgens op het steeksleutelicoon: Bekijk / bewerk details (view/edit details)

3. Vanuit daar scroll je naar 'Backups' en kies je je gewenste externe backup locatie:

4. Daarmee verlopen de ingestelde backups automatisch naar die locatie.
  5. Klik onderaan op Alles opslaan