Opvragen nieuwe verhuiscode .be domein

De verhuiscode (transfercode) voor een .be domein is slechts 14 dagen geldig. Wil je het domein verhuizen en blijkt de verhuiscode niet meer correct te zijn, neem dan de volgende stappen:

.be domein verhuiscode opvragen

1. Vul je domeinnaam in op https://www.dnsbelgium.be/nl en klik op de Check beschikbaarheid knop:

2. Klik op de resultaatpagina op de Toon Gegevens knop:
  3. Klik op de Gegevens pagina op de Transfer Code link:

4. Je ziet dan de Stuur transfercode knop om de mail met de verhuiscode te laten verzenden. Het e-mail adres van de eigenaar wordt vanwege privacy gedeeltelijk vervangen door *. Klik als dit adres juist lijkt op "Stuur transfercode". Binnen enkele minuten zal de nieuwe transfercode ontvangen worden. Deze kan gedurende 14 dagen gebruikt worden.