Microsoft 365 Nieuwe email accounts / gebruikers aanmaken (eindgebruikers)

Wanneer je een nieuwe email account of gebruiker wilt aanmaken voor je Microsoft 365 omgeving, kan je ons een bericht sturen naar support@hoasted.com . Wij pakket dit dan op voor je en voorzien je vervolgens van het nieuwe email adres en wachtwoord die je wilt gebruiken.

Vereiste gegevens

Wanneer je ons een bericht stuurt, laat dan meteen weten wat de volledige gebruiker zijn of haar volledige naam moet zijn in de omgeving en het volledig mailadres dat je graag wilt gebruiken.

Heb je zelf toegang tot het Admin beheer portaal van je Microsoft 365 omgeving? Dan kan je in principe alvast een gebruiker aanmaken. Wij kunnen dan de nieuwe Licentie voor je koppelen wanneer wij deze hebben geactiveerd voor je.

Nieuwe gebruiker maken

Wanneer je zelf een gebruiker kan aanmaken via https://admin.microsoft.com omdat je hier een admin account voor hebt ontvangen, volg dan de handleiding op deze PAGINA maar;

• Hou wel rekening dat je wel nog een mail naar ons moet sturen om de Licentie aan te schaffen voor je omgeving.