Microsoft 365 Gedeelde mailbox gebruiken iPhone (eindgebruikers)

Gebruik gedeelde mailbox op je smartphone of tablet

Om een gedeelde mailbox te gebruiken op je smartphone of tablet volg je deze stappen:

1. Open de Outlook app voor iOS of Android en log in op je account
  2. Zorg ervoor dat het Hoofd account is toegevoegd voordat je de shared mailbox wilt toevoegen.

Outlook iphone hoofd scherm

3. Ga naar de instellingen van Outlook links onderin door op het tandwiel te drukken.

Outlook iphone instellingen

4. Klik Add Mail Account / Account toevoegen in het linker gedeelte, vervolgens > Add a Shared Mailbox / Gedeelde mailbox toevoegen. Als je meerdere outlook accounts hebt, kies dan degene die toegang heeft tot de gedeelde mailbox.

Outlook iphone gedeelde postvak toevoegen

5. Type het e-mail adres en klik op Add Shared Mailbox / Gedeelde Mailbox toevoegen. Als het gereed is, zie je de gedeelde mailbox onder je accounts in de Outlook app.

Outlook iphone gedeelde postvak

6. De gedeelde mailbox is toegevoegd en kan gebruikt worden om mail te ontvangen en te versturen.