Domein verlenging of opzegging bij Hoasted

Verlenging van domeinen

Alle domeinen bij Hoasted verlengen automatisch.

Opzegging van een domein

Bij Hoasted kun je een domeinnaam opzeggen tot op de dag voor de vernieuwdatum. Eventuele facturen die je hebt ontvangen voor de domeinen die tussen factuur en verlenging zijn verhuisd of opgezegd, kunnen we voor je crediteren.

Is een domeinnaam wegverhuisd naar een andere provider, dan hoef je die niet apart nog op te zeggen.

Zie verder ook onze handleiding: Wat gebeurt er als een domeinnaam is opgezegd. Daarin wordt ook uitgelegd dat je in een aantal gevallen de opzegging alsnog ongedaan kunt laten maken (als de domeinnaam in quarantaine zit).

De stappen om een domeinnaam op te zeggen zijn:

1. Login in je Hoasted klanten gedeelte.
  2. Klik links op Mijn Domeinen (My Domains):
  3. Klik rechts van het domein waarvan je het abonnement wilt stopzetten op de steeksleutel:
  4. Scroll naar onderen en links onder zie je de Cancel Domain link om het domein stop te zetten. De domeinnaam zal niet meer worden verlengd.