Domein verlenging of opzegging bij Hoasted

Verlenging van domeinen

Alle domeinen bij Hoasted verlengen automatisch.

Opzegging van een domein

Wil je een domeinnaam annuleren, stuur dan een e-mail naar support@hoasted.com of doe het zelf via onderstaande stappen:

1. Login in je Hoasted klanten gedeelte.
  2. Klik links op Mijn Domeinen (My Domains):
  3. Klik rechts van het domein waarvan je het abonnement wilt stopzetten op de steeksleutel:
  4. Scroll naar onderen en rechts onder zie je de Cancel Domain link om het domein stop te zetten. Bij een .nl domein wordt het domein onmiddellijk stopgezet, bij andere domeinen wordt het domein niet meer verlengd
    NB: wil je dat je .nl domein pas per vervaldatum wordt gestopt, geef dat dan aan.