WordPress website verwijderen met Installatron

Staat je website in Installatron en wil je die helemaal verwijderen, dan kan dat heel eenvoudig met de volgende stappen.

Let wel: als je de website wilt laten draaien, maar de Installatron vermelding van de website wilt verwijderen volg dan de Hoasted handleiding: Installatron veilig koppelen en ontkoppelen.

Stappen voor volledige verwijdering website:

1. Ga in cPanel > My Applications en scroll naar de site die verwijderd moet worden:

Ga in My applications naar de website die verwijderd moet worden

2. Rechts boven klik je op het verwijder ikoon:

Klik op het verwijder icoon

3. Klik dan vervolgens rechts onder op de Verwijderen knop, de website (en de Installatron vermelding) worden verwijderd.

Klik nogmaals op de verwijderen button