WordPress wachtwoord gebruiker wijzigen

Speciaal na een infectie met malware is het noodzakelijk om de gebruikerswachtwoorden te wijzigen.

WordPress wachtwoord wijzigen voor gebruiker

1. Log in op het Dashboard van de website
  2. Ga in het linkermenu naar Gebruikers
  3. Sorteer op beheerders om die eerst aan te passen en daarna die van de Editors.

4. Bij iedere gebruiker klik je op Bewerken / Edit Profile. Aan het eind van de pagina komt het gedeelte: Gebruikersbeheer:

5. Klik op Wachtwoord genereren om het wachtwoord te resetten. Er komt automatisch een nieuw wachtwoord. Sla dat wachtwoord op en klik op Update Profiel.