G Suite wachtwoord account wijzigen

Om het wachtwoord te wijzigen van een G Suite account volg je deze stappen:

1. Log in als beheerder op https://accounts.google.com (mocht je nog geen beheerder login hebben, stuur dan even een e-mail aan support@hoasted.com).
  2. Klik op Manage Users (Gebruikers)
  3. Ga met de cursor boven de betreffende mailbox, er verschijnen dan rechts drie ikoontjes:

4. Klik op het linkerikoon met het slotje, daar kun je het wachtwoord wijzigen.
  5. Je kunt dan automatische een nieuw wachtwoord genereren of zelf een wachtwoord ingeven. Ook kun je instellen dat de gebruiker de volgende keer na het inloggen een nieuw wachtwoord moet kiezen:

6. Klik op Reset en het wachtwoord is gewijzigd.