Office 365 account verhuizen naar Hoasted

Als je zelf Office 365 accounts afneemt bij Microsoft of een derde, kan het interessant zijn om voortaan dit af te nemen van Hoasted.

Doel
Hoasted heeft alle kennis en support in huis en biedt snelle en hoogkwalitatieve support. Iedere dag van de week van vroeg tot laat helpen wij jou met het doorvoeren van wijzigingen aan je accounts of instellingen. Of het nu gaat om aliassen, een extra domein, doorstuuradressen, of nieuwe adressen.

Wat verandert er?
Je krijgt voortaan support door Hoasted en de facturen voor je Office 365 abonnement komen dan van ons. Tijdens de omzetting gebeurt er niets met de werking van de Office 365 accounts, aangezien het een administratieve omzetting is.


Stappen om je Office 365 abonnement over te zetten naar Hoasted

  1. Stuur de inloggegevens van de accountbeheerder naar support@hoasted.com samen met de gegevens van je klanten account bij Hoasted. Indien je nog geen klanten account hebt, kun je deze aanmaken via deze link.
  2. Hoasted maakt als toe als Microsoft Partner de administratieve omzetting voor jou in orde en zorgt dat de betaling voortaan via haar loopt. Alles blijft in de tussentijd operationeel.
  3. Na de omzetting krijg je van ons een bevestiging en kun je onze support ook inschakelen voor wijzigingen en voor vragen en rondom Office 365.
Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.