Google Workspace accounts verhuizen naar Hoasted

Als je zelf Google Workspace accounts afneemt bij Google of via een derde, kan het interessant zijn die accounts voortaan via Hoasted af te nemen.

Doel

Hoasted biedt namelijk snelle en hoogkwalitatieve support en voert alle benodigde wijzigingen voor je uit, of het nu gaat om aliassen, een extra domein, doorstuuradressen, nieuwe adressen of accountopheffingen. Bovendien betaal je niet meer dan je bij Google zelf doet!

Wat verandert er

Je krijgt voortaan support door Hoasted en ook de facturen voor je Google Workspace accounts komen dan van ons.

Stappen om Google Workspace te verhuizen naar Hoasted

Het is eenvoudig om naar Hoasted over te stappen en je accounts blijven gewoon werken tijdens het omzetten. Dit komt omdat het louter een administratieve wijziging bij Google is.

Voor het overzetten hebben wij de zogenaamde 'Transfertoken/Overdrachtstoken' nodig van je. Deze kun je op de volgende manier opvragen:
  1. Ga naar de Google Workspace beheeromgeving via admin.google.com/TransferToken
  2. Log in met de gebruikersnaam en het wachtwoord van jullie domeinbeheerder.
  3. Deze pagina genereert nu automatisch een token (indien niet, open dan nogmaals https://admin.google.com/TransferToken)
  4. Kopieer deze alfanumerieke token (ziet er ongeveer zo uit: KNIJSLJ5KLHJ)
  5. Stuur deze token per e-mail naar support@hoasted.com

Wij zorgen dan dat de overdracht naar ons voltooid wordt. Tijdens de omzetting gebeurt er dus niets met de werking van de accounts, aangezien het een administratieve omzetting is. Na de omzetting krijg je van ons een bevestiging en kun je onze support ook inschakelen voor vragen rondom Google Workspace.