Outlook voor Windows: Mailen vanuit Distributie lijst

Als je een rechten hebt om vanuit een distributie lijst te emailen dan kan je je "Van" adres zo instellen:

Outlook 2010/2013/2016

1. Start een Nieuwe E-mail. Klik het Van (From) veld en selecteer Ander email adres (Other e-mail address).

Let op: Als je geen Van (From) veld ziet, navigeer naar Opties (Options), en selecteer Van (From) in de sectie Toon Velden (Show Fields).

2. Selecteer het alias van de Globale Adreslijst of type het e-mailadres handmatig.

3. Stuur de email vanaf je alias.

Source: https://kb.intermedia.net/Article/34966