Outlook voor Windows: Mailen vanuit Distributie lijst

Als je een rechten hebt om vanuit een distributie lijst te emailen dan kan je je "Van" adres zo instellen:

Outlook 2010/2013/2016

1. Start een Nieuwe E-mail. Klik het Van (From) veld en selecteer Ander email adres (Other e-mail address).

Outlook - Klik op Van en selecteer Ander emailadres

Let op: Als je geen Van (From) veld ziet, navigeer naar Opties (Options), en selecteer Van (From) in de sectie Toon Velden (Show Fields).

Outlook - Ga naar opties

2. Selecteer het alias van de Globale Adreslijst of type het e-mailadres handmatig.

Outlook - Selecteer het alias

3. Stuur de email vanaf je alias.

Outlook - Stuur een e-mail

Source: https://kb.intermedia.net/Article/34966