Je eigen logo in cPanel & webmail

Indien je pakket toestaat gebruik te maken van whitelabel en je graag je bedrijfslogo wilt toevoegen aan al jouw cPanel accounts en webmail omgevingen, dan is dat mogelijk. We bieden voor deze pagina’s plek aan jouw eigen branding.

1. Log in op je WHM reseller account
  2. In het menu aan de linkerzijde ga je naar 'customization'.
  3. Upload je logo (50px hoog en 250px breed)
  4. Optioneel pas je ook de footer links in cPanel aan (documentation en support) naar de betreffende pagina’s op je eigen website

In de file browser zul je zien dat er een map aanwezig is onder /var/cpanel/reseller/brand. Daarin zitten alle cPanel branding bestanden en logo files.

Zorg dat je logo bestaat uit een PNG file met een formaat van 250px bij 50px! Mocht je logo minder breed zijn, maak dan de hoogte 50px en de breedte minder breed dan 250px.

Customizen standaard pagina

In de file browser zul je zien dat er een map aanwezig is onder /cpanel3-skel/public_html.

Alle bestanden in die map, worden standaard toegevoegd in de public html in de van een nieuwe account. Indien je dus een eigen index.html hebt met bijvoorbeeld  ‘domein gereserveerd’ informatie, dan kan dat. Hoasted gebruikt bijvoorbeeld https://reserved.hoasted.com/.