Whitelabel - Unbranded e-mail handleiding voor eindklanten

Indien je jouw klanten graag voorziet van een e-mail handleiding onder je eigen merk, maak dan gebruik van onze whitelabel e-mail handleiding. Deze kopieer je eenvoudig, om vervolgens de Hoasted logo’s te vervangen door je eigen logo’s. Alle inhoud en uitleg is al gedaan op basis van de whitelabel instellingen, waardoor je snel aan de slag kunt!

Je vind de handleiding hier:

http://hoasted.link/2ADGowh

Klik op File > Make a copy om je eigen versie te bewerken in Google Docs.

Copy maken van e-mail handleiding