Eigen Nameservers maken

Hoasted biedt haar resellers om eigen nameservers onder je eigen domeinnaam te hebben.

Maak in de DNS van je eigen domein drie A-records aan:

ns1 14400 IN  A    188.166.60.113

ns2 14400 IN  A    46.101.51.24

ns3 14400 IN  A    198.199.126.145

Vervolgens naar je WHM, kies bovenin Server Configuration > Basic WebHost Manager Setup > en vul daar de drie namen in.

Om je veel werk te besparen kun je de standaard DNS-instellingen voor domeinen (MX, TXZ, A records en CNAMES ) al opnemen in de Zone Templates:

Ga in daarvoor het linkermenu naar DNS Functions > Edit Zone Templates.