Whitelabel - Je eigen logo en support links in cPanel

Alle Reseller hosting pakketten staan gebruik van whitelabel opties toe. Wanneer je graag je bedrijfslogo wilt toevoegen aan al jouw cPanel accounts en webmail omgevingen, dan is dat mogelijk. Met onderstaande stappen stel je dat in en kun je tevens ook de footerlinks in cPanel aanpassen naar je eigen voorkeur (de links 'help' en 'documentation').

Custom logo en support links toevoegen

Wanneer je het standaard Hoasted logo (zie onderstaand) wilt vervangen voor je eigen logo, is dat mogelijk. Het wordt dan automatisch weergegeven in de standaard webmail omgeving van jouw reseller server en tevens in alle cPanel omgevingen.

Custom logo en support links toevoegen

Stappen

1. Log in op je WHM reseller account
  2. In het menu aan de linkerzijde ga je naar 'customization' en klik vervolgens op 'customize branding'.

Customize branding

3. Upload je logo (maximaal 50px hoog en 300px breed). Zorg dat je logo bestaat uit een SVG (aanbevolen) of een PNG bestand met een formaat van 300px bij 50px. Mocht je logo minder breed zijn, maak dan de hoogte 50px en de breedte minder breed dan 300px. Het gebruik van SVG is zeer aanbevolen, aangezien dat de kwaliteit van weergave zeer ten goede komt.
  4. Optioneel pas je ook de footer links in cPanel aan (documentation en support) naar de betreffende pagina’s op je eigen website en sla alles op. Daarmee komt er een support link in de footer van ieder cPanel, waar je klanten doorstuurt naar je eigen support artikel pagina's (of andere gewenste link).
  5. Klaar, je logo en support links worden nu automatisch ingeladen. Mocht je dit nog niet zien, doen dan even een harde refresh in je browser (COMMAND + SHIFT + R) om je cache te legen.