Dropbox for Business

Dropbox

Dropbox is een file sharing service die is gebaseerd op cloud-storage-technologie. Bestanden en mappen op je lokale apparaten zoals pc's, mobiele telefoons, laptops, tablets etc. worden automatisch gesynchroniseerd met de bestanden die je in je Dropbox-account hebt opgeslagen. Dit maakt alle bestanden en mappen beschikbaar vanaf al je apparaten. Dropbox for Business is de zakelijke versie van Dropbox, die enterprise-functionaliteit biedt en onbeperkte opslag.