Hoe update ik mijn cPanel e-mailadres voor contact

Als je je adres of e-mailadres contactgegevens of soortgelijke gegevens wijzigt die je publiek hebt gemaakt voor de gebruiker moet je deze gegevens overeenkomstig wijzigen in het cPanel, zodat we jouw juiste contactinformatie hebben.

cPanel email adres updaten

1. Log in op je Cpanel account.
  2. Navigeer naar het User Icoontje >Contactgegevens

3. Voer het e-mailadres is waarnaar ons team e-mails kan sturen in het E-mailadres veld.
  4. Je kunt ook een tweede e-mailadres invullen waarop je notificaties wil ontvangen in het E-mailadres veld.
  5. Voer een toegangstoken in indien beschikbaar.
  6. Specificeer je voorkeuren met betrekking tot je contactgegevens door het aan,- of uitvinken van de vakken in Contactvoorkeuren sectie.
  7. Klik op Opslaan. De wijzigingen aan je contactinformatie worden bijgewerkt.