Google Workspace extra gebruiker aanmaken

Extra gebruikers kunnen in principe bij ons per mail aangevraagd worden via support@hoasted.com. Je geeft ons het gewenste mailadres door en wij zullen dit in orde maken voor je. Je krijgt vervolgens een bericht terug met de nieuwe login details.

Indien je zelf de gebruiker wilt aanmaken en via support@hoasted.com alleen de extra licenties aanvraagt, kan je de gebruikers op de volgende manier aanmaken:

Gebruiker aanmaken

Login op https://accounts.google.com/ me je admin beheerde account welke je hebt ontvangen voor je Google Workspace en druk op Admin, boven in de pagina:

Admin knop in Google Workspace

Klik vervolgens op Voeg een gebruiker toe:

Gebruikers beheren en toevoegen

Kies een voor en achternaam en geef je gewenste mailadres op en druk op nieuwe gebruiker toevoegen:

Naam opgeven voor nieuwe gebruiker in Google Workspace

De gebruiker is nu aangemaakt en je ziet het nieuwe mailadres + wachtwoord in je scherm. Kopieer deze om te delen aan de gebruiker die gebruik zal maken van het nieuwe mailadres:

Nieuwe gebruikt afgerond en aangemaakt in Google Workspace

Druk nu op KLAAR.