Microsoft 365 Handtekening instellen mobiel (eindgebruikers)

Om een handtekening in te stellen op je Outlook doe je het volgende:

1. Open de Microsoft Outlook app op je telefoon of tablet
  2. Druk op de knop naast Postvak IN

Microsoft 365 Handtekening instellen op Outlook voor mobiel

3. Druk op het tandwiel voor de instellingen

Microsoft 365 Handtekening instellen op Outlook voor mobiel Instellingen

4. Druk op Handtekening

Microsoft 365 Handtekening instellen op Outlook voor mobiel Opties

5. Klik op de tekst om de handtekening te wijzigen

Microsoft 365 Handtekening instellen op Outlook invoeren

6. Voer de gewenste handtekening in en druk op het vinkje rechtsboven

Microsoft 365 Handtekening instellen op Outlook voor mobiel Opslaan

7. De handtekening is nu opgeslagen

8. TIP Het is helaas niet mogelijk om een afbeelding en / of logo toe te voegen als handtekening bij gebruik van Outlook op de mobiele telefoon en / of tablet (Zie afbeelding hieronder met de melding)

Microsoft 365 Handtekening instellen op Outlook voor mobiel Geen afbeelding

Microsoft handtekening toevoegen via de online versie

1. Ga naar https://portal.office.com en open je Outlook App.
  2. Klik vervolgens op het Menu icoon naast je Postvak:

Microsoft 365 Handtekening instellen portal.office.com via mobiel

1. Klik nu vervolgens op Instellingen:

Microsoft 365 Handtekening instellen portal.office.com via mobiel Instellingen

1. Klik nu op E-mailhandtekeningen:

Microsoft 365 Handtekening instellen portal.office.com via mobiel Emailhandtekening

1. Kies nu voor Andere handtekening gebruiken en type je handtekening. Sla vervolgens op met het vinkje:

Microsoft 365 Handtekening instellen portal.office.com via mobiel Handtekening opslaan