Microsoft 365 Gedeelde agenda bekijken (eindgebruikers)

Nadat de gedeelde agenda is aangemaakt door je collega via de gedeelde agenda aanmaken handleiding kan je deze openen op de volgende manier:

1. Ga naar https://portal.office.com en login op je Microsoft 365 account.
  2. Open je Outlook App en druk op de Agenda(Calendar) bovenin de lijst en druk op +Add Calendar:

Gedeelde agenda outlook portal.office.com openen

1. Druk hier op 'Add from directory' en daarna vul je jou eigen account in, daaronder vul je het mailadres in van de Agenda die je graag wilt bekijken:

Outlook web versie gedeelde agenda toevoegen

1. Druk op OK en de agenda zal worden toegevoegd op jouw account:

Outlook web versie gedeelde agenda toevoegen

1. Je kan nu via jouw agenda ook de gedeelde agenda bekijken:

Microsoft 365 gedeelde agenda toegevoegd

1. Deze gedeelde agenda is nu ook zichtbaar op je Outlook Applicatie op je desktop indien je hier gebruik van maakt:

Microsoft 365 Gedeelde agenda in outlook applicatie