Microsoft 365 Email instellen op mobiel apparaat (eindgebruikers)

Om de Email in te stellen op je mobiel apparaat voor je Microsoft 365 mailadres doe je het volgende:

Je kan je mailadres op meerdere manieren instellen. Wil je deze liever in je Outlook programma instellen weke je hebt geïnstalleerd op je mobiel, of toch liever gebruiken via je Gmail applicatie? Alles is mogelijk. Hieronder de handleidingen hoe je dit instelt:

Outlook op de mobiel instellen

1. Open je Outlook app en druk op 'Add Account'

1. Boven de regel 'ADD GOOGLE ACCOUNT' vul je jouw Microsoft 365 Mailadres in en druk continue:

1. Er opent nu een Microsoft 365 pagina waar je het juiste wachtwoord in kan vullen voor je mailadres, daarna druk je op Sign in:

Enter password in microsoft 365 exchange for outlook

1. Je mailadres wordt nu automatisch met de juiste instellingen toegevoegd en je kan meteen beginnen:

Samsung exchange mail inbox op outlook applicatie

GMAIL op de mobiel instellen

1. Ga op je mobiel naar Settings:

Settings voor de samsung mobiel telefoon

1. Scroll hier iets naar beneden en druk op 'Accounts and Backup'

Accounts and backup in de settings op een samsung telefoon

1. Druk vervolgens op 'Manage accounts'

Manage accounts in samsung settings

1. Scroll helemaal naar beneden en druk hier op + Add Account:

Add mail account in samsung settings

1. Zoek in het lijstje naar 'Exchange' en druk hier op. Vul nu je mailadres in;

Email adres toevoegen op samsung telefoon voor microsoft 365 exchange

1. Je komt nu op een pagina van Microsoft terecht waar je het wachtwoord kan invoeren en druk dan op Sign in.

Exchange mail adres toevoegen aan Gmail applicatie op de samsung

Je kan nu mailen via je Microsoft 365 mailadres via de Gmail app op je Mobiel.