Foutmelding - .deleteme bestanden

In sommige gevallen komt er wanneer je vanuit Installatron inlogt op een WordPress installatie een foutmelding in beeld, waarbij een .deleteme link in de adresbalk zal komen te staan. Dit komt over het algemeen door een incorrecte koppeling met Installatron, waarbij deze in Installatron op de www link geconfigureerd is, terwijl de website op de non-www versie draait. Onderstaand de stappen hoe je dit kunt oplossen:

1. Open de website in de browser en controleer op welke link deze draait (www of non-www)
  2. Log vervolgens in op cPanel en navigeer naar 'Mijn applicaties', en controleer of de link die hier vermeld is hetzelfde is
  3. Wanneer dat niet zo is kun je de link aanpassen door naast de website op het icoontje van de steeksleutel zoals op onderstaande screenshot te klikken

4. Van hier uit kun je op het tabblad 'Geavanceerd' klikken en de link aanpassen naar de correcte www of non-www versie

Opruimen .deleteme bestanden

Wanneer deze melding in beeld komt dan zal hier een bestand voor aangemaakt worden in de public_html map. Deze hebben geen effect op de werking van de website en kunnen zonder problemen verwijderd worden.