Debugging website - Controleren werking bestanden / filecheck

Twijfel je of de website wel naar de correcte verwijst? Het handigste is om dan een filecheck uit te voeren om te controleren of bestanden die op onze server worden aangemaakt wel goed gevonden worden door het domein.

Filecheck doen

Hiermee test je of een domein wel resolved op de correcte wijze. Wanneer dit niet gebeurd kan het zijn dat het domein DNS issues heeft door een verkeerde instelling of bijv een verlopen contactvalidatie.

1. Inloggen op cPanel
  2. Naar file manager
  3. Bestand aanmaken in public_html, genaamd i.php
  4. Daarin <?php phpinfo(); ?> plaatsen.
  5. Naar domein.nl/i.php gaan en controleren