Microsoft 365 Installeren op Apparaat (eindgebruikers)

Zodra je een Microsoft 365 Licentie hebt aangeschaft kan je deze op twee manieren gebruiken.

Microsoft 365 Business Basic

1. Business Basic licenties worden alleen gebruikt via de web versies en daarvoor ga je naar https://portal.office.com en log je in op jouw account. Zoals hieronder te zien benader je alle applicaties alleen via deze online omgeving:

Welcome to Microsoft 365 Basic

Microsoft 365 Business Standaard

1. Met een Business Standaard licentie kan je de applicaties zoals outlook,excel,word etc ook downloaden op je eigen apparaat en gebruikt maken van de 'desktop' veries. Hiervoor log je ook in op https://portal.office.com en download je de applicaties via de knop zoals hieronder te zien:

Welcome to Microsoft 365 Standaard

1. Klik op deze 'Install apps' en kies dan voor Premium Microsoft 365 apps en volg de installatie

Installatie van Premium Microsoft 365 apps