Waarom is mijn account opgeschort

Account opgeschort?

Als je een "Account Opgeschort" pagina ziet als je toegang probeert te krijgen tot je site kan dit een aantal redenen hebben waaronder, maar niet beperkt tot:

• Gebrek aan betaling
  • CPU limiet overschreden
  • Bandbreedte limiet overschreden
  • Schending van onze gebruiksvoorwaarden
  • Vaak is het web hosting account verlopen.

Als je een gedeelde server gebruikt en je ziet een bericht over het overmatig gebruik van de server, betekent dit gewoon dat je account misschien niet zo geschikt is om zo'n server te gebruiken.

Om vast te stellen waarom je account is opgeschort kun je contact opnemen met onze facturatieafdeling vanuit het klantengedeelte om het probleem en de oplossing te vinden. Bij de meeste accounts kan de opschorting nagenoeg onmiddellijk worden opgeheven, afhankelijk van de reden van de opschorting van het account.