Hoe lang duurt om mijn account te activeren

Nadat je hosting bij ons koopt, wordt het installatieproces meteen in gang gezet. Er zijn verschillende tijdsschattingen voor verschillende soorten hosting.:

Tijdsduur om account te activeren

  • Accounts zoals Shared, Reseller, Optimized WordPress, etc. worden in minder dan een uur volledig opgezet.
  • Accounts zoals VPS (Virtual Private Server) inclusief cPanel kosten ongeveer 3-4 uur om opgezet en geactiveerd te worden.
  • Een VPS zonder de optie voor cPanel kan in minder dan een uur geactiveerd worden.
  • Een server die alleen bestemd is voor de website kost tussen de 24-48 uur om op te zetten.

Na de aankoop van hostingdiensten ontvangt de klant per e-mail een kennisgeving van ons om de bestelling en de verwerking te bevestigen. Als de betaling nog niet gedaan is moet de klant eerst de transactie afronden voordat het account geactiveerd wordt.

Na de bevestiging van de transacties wordt er een welkom e-mail verzonden naar de klant. De klant kan nu probleemloos zijn website publiceren.

Let op: Om veiligheidsredenen worden alle nieuwe accounts 24-48 uur onder toezicht gehouden. Dit toezicht is gebasseerd op de pakketten geboden door service providers, en accounts zijn onderhevig aan beperkingen zoals een beperkt aantal e-mails per uur, uitgeschakelde SSH toegang, etc.

Heeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.