Facturatie - Creditcard betalen instellen

Creditcard instellen

Je kunt losse facturen per creditcard betalen. Als je liever automatisch per creditcard wilt betalen, kun je dit zelf instellen. Alleen als je wegens de vervaldatum een nieuwe creditcard krijgt moet je die gegevens aanpassen (de vervaldatum wijzigt evenals de zogenaamde CVC).

Let op: creditcard maatschappijen berekenen Hoasted een bedrag per betaling. Die kosten zijn door de creditcard maatschappijen de laatste jaren flink verhoogd en worden daarom nu doorberekend, naast het factuurbedrag betaal je nu 3% extra creditcard kosten. Het is voordeliger dus om via automatische afschrijving, iDEAL of bank overschrijving te betalen.

Stappen om automatisch met creditcard betalen in te stellen:

1. Log in op de creditcard pagina van je Hoasted klantenaccount
  2. Klik de Add New Credit Card knop:

Instellingen creditcard afschrijving

3. Vul je creditcard gegevens in: Nummer, Vervaldatum en CVC (laatste drie cijfers op de achterkant van je credit card)

Invullen van creditcard gegevens

4. Controleer of alles correct staat en klik dan op: Wijzigingen opslaan.

Nieuwe facturen worden dan van je creditcard afgeschreven.