Whitelabel - Custom promo afbeelding activeren

Wanneer je alles uit de mogelijkheden wilt halen, maak je ook een custom promo afbeelding voor je cPanel accounts. In deze handleiding leggen we je uit hoe je jouw eigen custom promo afbeelding kunt toevoegen aan alle cPanel accounts van jouw klanten.

Stappen om custom promo afbeelding te activeren

1. Om een custom promo afbeelding te kunnen activeren, dien je gebruik te maken van een custom stylesheet. Hoe je dat doet, staat uitgelegd in deze handleiding:

https://support.hoasted.com/article/1289-whitelabel-complete-custom-stylesheet-in-cpanel

2. Als je dat gedaan hebt, maak je een custom SVG afbeelding op basis van onderstaande voorbeelden. Download voor een van onderstaande afbeeldingen als richtlijn qua formaat en optioneel ook design:

Demo afbeelding met custom Reseller logo

Demo afbeelding met algemene premium hosting

Indien je nog niet gewerkt hebt met SVG afbeeldingen, raden we je aan om gebruik te maken van het programma Sketch. Hiermee kun je eenvoudig bovenstaande afbeeldingen wijzigen.

3. Sla je custom SVG bestand op als promo.svg.
  4. Plaats deze promo.svg in de map var/cpanel/reseller/brand van je reseller cPanel account:De afbeelding staat nu klaar om uitgeladen te worden op alle cPanels. Het enige dat nu nog moet gebeuren, is de afbeelding functie te activeren in je CSS. Open hiervoor je custom CSS file in je Reseller cPanel (in de map  /var/cpanel/reseller/styled/jouwgekozennaam)

5. Plaats onderstaande code in je CSS bestaand, óf wanneer je gebruik maakt van de door Hoasted aangeleverde voorbeeld stylesheet, kun je regel 64 t/m 66 activeren.

#customsection {

display: inherit!important;
    }

Met deze CSS wordt de custom promo afbeelding functie geactiveerd in je Reseller omgeving.

6. Open een van je klanten cPanel accounts om te zien dat je afbeelding nu uitgeladen wordt. Indien de afbeelding nog niet zichtbaar is, doe dan nog een harde refresh. Mocht je er nog steeds niet uitkomen, contact dan Hoasted support zodat we je kunnen helpen met het activeren van je promo afbeelding. Voorbeeld:
  7. Klaar!