Microsoft 365 Afwezigheidsbericht instellen (eindgebruikers)

Als je een vakantie melding of een tijdelijk afwezigheidsbericht in wilt stellen, kun je dit doen door de volgende stappen te volgen:

1. Log in op Outlook.office.com
  2. Klik op het tandwiel rechts boven (Instellingen) en zoek in de zoekbalk: automatische antwoorden

Afwezigheidsmelding instellen

3. Vul dan het antwoordenscherm in.
  4. Kies de begindatum/tijdstip en einddatum en tijdstip.
  • Maak een tekst voor zowel afzenders binnen de organisatie als voor mensen er buiten

begindatum/tijdstip en einddatum en tijdstip instellen

Instellen van het automatische bericht

1. Klik onderaan op Opslaan.

Het ingegeven antwoord zal dan gemaild worden als er mail ontvangen wordt in de ingestelde periode. Het automatisch antwoord wordt vanzelf uitgezet als de eindtijd bereikt is.