Hoe krijg ik de beste support?

Afhankelijk van de inhoud van je vraag en de wijze van omschrijven, kunnen we je het beste en snelste helpen. In dit artikel enkele handige tips, hoe je het meeste uit onze support haalt.

Je kunt onze support afdeling iedere dag van de week vragen stellen, middels het sturen van een e-mail te aan support@hoasted.com. Zoek voor je dat doet even op support.hoasted.com of er wellicht een handleiding beschikbaar is die je kunt gebruiken om het direct zelf op te lossen. Vind je daar niet wat je zoekt, stuur dan een e-mail of vul het het ticket formulier in op onze website.

Slimme support vragen stellen

Om zo snel mogelijk het benodigde antwoord van de Hoasted support te krijgen zijn enkele zaken van belang:

• Onderwerp goed omschrijvenGeef in een aantal woorden precies weer wat je wilt weten of vragen, bijvoorbeeld:
    • Wijzigen DNS instellingen domein.nl
    • Witte pagina op domein.nl
    • inloggegevens cPanel van domein.nl kwijt
    • Foutmelding 503 op website.nl
    • nieuw Microsoft 365 mailadres aanmaken,
    • e-mail komt in spam map ontvanger,
    • website verschijnt niet met het SSL slotje
  • Probleem duidelijk omschrijvenIn geval van een probleem we je daar graag bij, hoewel het niet strikt onder hosting valt. Stuur ons dan in ieder geval:
    • Om welk domein / website / e-mailadres op welk cPanel account het betreft (bijvoorbeeld domein.nl met gebruikersnaam domeinnl op s1134.hostingsecure.com)
    • wat exact het probleem is
    • met welke browser je kijkt
    • eventuele screenshots (vooral handig bij instelling problemen)
    • en wat je zelf al hebt gedaan/geprobeerd om het op te lossen.
    • Indien het een WordPress website is, stuur ook de inloggegevens voor het dashboard mee.

Handig

• Hoasted support artikelenZoek via https://support.hoasted.com/ door de verschillende handleidingen. Mis je iets, laat het ons weten en we maken deze graag voor je.
  • Verhuisaanvraag formulierAls je Hoasted een website wilt laten verhuizen, geef dan de FTP-host, gebruikersnaam en het wachtwoord. Als er bij de huidige provider een controlpanel is (bijvoorbeeld DirectAdmin, cPanel of Plesk) ook graag de inloggegevens daarvan. Je kunt hiervoor ook ons verhuisformulier invullen.
  • Je eigen IP adres opzoekenGa naar https://ipv4.icanhazip.com/ én naar https://ipv6.icanhazip.com/ om je eigen IP adressen te bekijken. Kopieer de inhoud van de twee pagina's en stuur deze mee in je ticket.
  • Je eigen browser details opzoekenGa naar https://toolbox.googleapps.com/apps/browserinfo/ om je eigen browser details op te zoeken en stuur een screenshot van deze informatie door naar support.
  • Stuur een antwoord op de mail van supportAls je aanvullende vragen hebt, of een antwoord stuurt aan support, stuur dan een antwoord (reply) en geen nieuwe e-mail. Dan blijven deze mails bij elkaar en weten wij waar het over gaat.