Hoe krijg ik goede support

Support vragen kan op verschillende manieren:

1. Een e-mail sturen aan support@hoasted.com
  2. Een support ticket indienen via de Hoasted website

Support vragen per e-mail

Je kunt support vragen door een e-mail te sturen aan support@hoasted.com.
Zoek voor je dat doet even op support.hoasted.com of er soms al een handleiding is die je kunt gebruiken om het direct zelf op te lossen.

Vind je daar niet wat je zoekt, stuur dan een e-mail. Om zo snel mogelijk het benodigde antwoord van de Hoasted support te krijgen zijn enkele zaken van belang:

• Onderwerp goed omschrijven
    Geef in een aantal woorden precies weer wat je wilt weten of vragen, bijvoorbeeld:
    • nieuw Office 365 mailadres aanmaken,
    • e-mail komt in spam map ontvanger,
    • website verschijnt niet met het SSL slotje
    • inloggegevens cPanel van domein.nl kwijt
    • DNS gegevens van domein.nl moeten gewijzigd worden
  • Welk domein, website of e-mailadres
    Om welk domein, om welke website, om welk e-mailadres gaat het
  • Probleem met website
    In geval van een probleem met je website helpen we je daar graag bij, hoewel het niet strikt onder hosting valt. Stuur ons dan in ieder geval:
    • welke website het betreft,
    • wat exact het probleem is
    • met welke browser je kijkt
    • en wat je zelf al hebt gedaan/geprobeerd om het op te lossen.
    • Indien het een WordPress website is, stuur ook de inloggegevens voor het dashboard mee.
  • Screenshots gewenst
    Stuur graag als dat helpend is één of meer screenshots om ons duidelijk te maken wat je wilt
  • Stuur een antwoord op de mail van support
    Als je aanvullende vragen hebt, of een antwoord stuurt aan support, stuur dan een antwoord (reply) en geen nieuwe e-mail. Dan blijven deze mails bij elkaar en weten wij waar het over gaat.
  • DNS wijzigingsverzoeken
    Stuur hiervoor geen screenshots, maar plak de gewenste wijziging of aanvulling(en) in de e-mail. Dan hoeven we niet over te typen met kans op typefouten :)
  • Verhuizen van website
    Als je Hoasted een website wilt laten verhuizen, geef dan de FTP-host, gebruikersnaam en het wachtwoord. Als er bij de huidige provider een controlpanel is (bijvoorbeeld DirectAdmin, cPanel of Plesk) ook graag de inloggegevens daarvan. Je kunt hiervoor ook ons verhuisformulier invullen.
  • Verhuizen van een mailbox
    Stuur daarvoor de huidige inkomende mailserver, het e-mailadres en het wachtwoord.

Support ticket indienen via de website

Dit kan gemakkelijk via het ticket formulier. Let ook daar op dat je alle gegevens meestuurt en precies schrijft wat je vraag of verzoek is.