Koppeling WHM met HostFact / WeFact hosting

Een Hoasted reseller pakket werkt super samen met een WeFact hosting omgeving. Om je hosting pakketten te koppelen met HostFact (voorheen WeFact), doe je het volgende:

1. Log in op je HostFact installatie
  2. Ga in het hoofdmenu naar Beheer > ‘Diensten’
  3. Ga in het linkermenu naar ‘servers’
  4. Klik op ‘server toevoegen’
  5. Vul alle velden in
    • Servernaam: kies je eigen servernaam, zoals bijvoorbeeld ‘Hoasted Reseller pakket 5’
    • Hosting/paneel: kies ‘cPanel / WHM’
    • Nameservers: vul hier je nameservers in. Als je geen whitelabel Reseller pakket hebt vul je de standaard Hoasted nameservers in:
      • ns1.hoasted.nl
      • ns2.hoasted.eu
      • Ns3.hoasted.com
    • Locatie hosting paneel: vul hier de URL van je reseller pakket server in. Bijvoorbeeld:
    • Poortnummer achter locatie hosting paneel: 2087
    • Gebruikersnaam van je reseller account. Dit is de WHM gebruikersnaam
    • Remote access key: Deze maak je aan in je WHM account.
      • Log in op je WHM account
      • Ga in het menu aan de linkerzijde naar ‘Remote Access Key’
      • Klik op generate indien er nog geen key aanwezig is
      • Kopieer de key en plak deze in het WeFact veld
    • IP adres: Dit is het IP adres dat je hebt ontvangen bij je Reseller pakket.
      • Bijvoorbeeld  91.121.227.33
    • Reseller ACL list. Vul hier in:
      • RESELLERACL
      • Selecteer ‘aanmaken als pointer’
  6. Klik op ‘Opslaan / Bewerking opslaan’. Je HostFact omgeving kan nu automatisch pakketten aanmaken op je Hoasted Reseller account!