Wachtwoord cPanel aanpassen in WHM

In het geval je toegang hebt tot een Reseller pakket, heb je de mogelijkheid om een wachtwoord van een cPanel account aan te passen. Je doet dit als volgt:

1. Log in op WHM
  2. Ga in het menu links naar 'List accounts'
  3. Klik op het + teken naast het betreffende account

4. Vul een nieuw wachtwoord in
  5. Klik op 'Change'
  6. Je wachtwoord voor het cPanel account is nu aangepast

Indien je met de cPanel gebruikersnaam wilt inloggen op het cPanel account, ga dan naar domein.nl/cpanel. Indien je domein niet gekoppeld is op basis van nameservers, dan kun je ook inloggen door naar https://sXXXX.myfasthosting.com:2083 te gaan (vervang XXXX voor jouw servernummer).