Overzicht Hoasted omgevingen

Onderstaand een overzicht van de verschillende Hoasted omgevingen:

Je Hoasted klanten paneel

Dit is de plek waar je een overzicht hebt van alle diensten en producten. Inloggen kan via

https://www.hoasted.com/login, met je email adres en je gekozen wachtwoord.

Je Hoasted klantenpaneel gebruik je voor:

• overzicht van jouw diensten
  • overzicht van jouw domeinnamen
  • bestellen van nieuwe diensten of upgraden van bestaande diensten
  • overzicht van facturen
  • wijzigen van contactgegevens

Je WHM reseller hosting account

Als reseller heb je toegang tot al jouw cPanel klanten accounts via de Web Host Manager (WHM). Vanuit WHM maak je ook eenvoudig zelf nieuwe accounts / hosting pakketten aan voor jouw klanten.

Inloggen op je WHM kun je op twee manieren doen:

1. Inloggen vanuit je Hoasted klantenpaneel (aanbevolen)
    • Log in op je klantenpaneel via https://www.hoasted.com/login
    • Ga naar Services > My Services in het menu (mijn Diensten in het Nederlands)
    • Klik naast het Reseller pakket op ‘WHM reseller login’. Als je daarop klikt is geen login-informatie meer nodig en log je direct in op je gekozen cPanel account.

Inloggen vanuit je Hoasted klantenpaneel

2. Direct inloggen op je WHM account

Om in te loggen op je WHM reseller account, gebruik je het volgende adres:

resellernaam.myhoasted.com/whm

of

http://hierjouwipadres:2087/

De http:// behoort ervoor te staan, zodat je automatisch correct wordt doorverbonden met poort :2087. Je kunt gebruik maken van de hierboven genoemde gebruikersnaam en wachtwoord.

Om in te loggen op je WHM reseller account, gebruik je het volgende adres:

resellernaam.myhoasted.com/whm

of

http://hierjouwipadres:2087/

De http:// behoort ervoor te staan, zodat je automatisch correct wordt doorverbonden met poort :2087. Je kunt gebruik maken van de hierboven genoemde gebruikersnaam en wachtwoord.

Extra account voor medewerker of iemand waar je mee samenwerkt

Het is mogelijk om een sub-account aan te laten maken door Hoasted. Deze krijgt dan bijvoorbeeld naast toegang tot je WHM omgeving een account voor het Hoasted klantenpaneel.

Deze medewerker kan dan in het Hoasted klantenpaneel met beperkte rechten:

• domeinen en andere producten en diensten inzien
  • Orders indienen of opzeggingen doen
  • Zelf support tickets indienen

De medewerker krijgt geen toegang tot:

• de financiële gegevens en facturen
  • de e-mails