Verhuizen bulk - Bulk domein verhuizing

Bulk domein verhuizing

We bieden de mogelijkheid om vanaf 10 domeinnamen per keer de verhuizing van het domein voor jou uit te voeren. Daarvoor vul jij een spreadsheet in met de domeinnaam gegevens, inclusief gewenste nameservers en verhuiscode, en wij zetten alles netjes in jouw Hoasted account. We nemen geen DNS records over, enkel stellen we de gewenste nameservers voor je in.

Hiervoor vul je onderstaande formulier in, welke je in .xlsx, .csv of .xls verstuurt naar onze support. Wij zorgen dat we dan binnen 48 uur jouw de verhuizing van jouw domeinnamen in gang zetten.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DAGdjAdjnFPQbkj04n0nYIB_iilLNTcIr03Dbv7v7TM/edit#gid=0

Speciale TLD’s

Bij het verhuizen is het voor onderstaande extensies goed om een aantal zaken in gedachten te houden:


.de

Voordat je een .de domein verhuisd, moet het domein al aanwezig zijn op de nameservers. Zorg dat je al een cPanel account actief hebt, voordat je de verhuizing start.

Het kan zijn dat je huidige registrar vraagt om de Trustee details. Deze kun je opvragen via Hoasted support.

.com, .org, .info en .net Er wordt een bevestigingsmail verstuurd die bevestigd moet worden door de houder van het domein. Na bevestiging kan het nog tot 7 dagen duren voordat het domein overgezet is.
.be

Verhuiscodes zijn maar twee weken geldigHeeft dit artikel je goed geholpen? Dank voor je feedback! Er is een probleem opgetreden bij het verzenden. Probeer opnieuw.