Formulier - Aanleveren gegevens verhuizing

Gegevens voor aanleveren verhuizing

Om de verhuizing van je website en optioneel ook email en domeinnamen voor je uit te voeren, hebben we een aantal gegevens van je nodig. Gebruik onderstaande template om deze gegevens in te vullen en terug te sturen aan Hoasted support.
[1. LOGIN CONTROLEPANEEL]
- login link:
- gebruikersnaam:
- wachtwoord:
[2. LOGIN WEBSITE BACKEND]
- gebruikersnaam:
- wachtwoord:
[3. LOGIN KLANTENACCOUNT]
- login link:
- gebruikersnaam:
- wachtwoord:
[4. LOGIN E-MAIL ACCCOUNTS]
- e-mailadres: (bijvoorbeeld info@domein.nl)
- wachtwoord:
- e-mailadres: (bijvoorbeeld erik@domein.nl)
- wachtwoord:
[5. VERHUISCODES DOMEINNAMEN]
- domeinnaam:
- verhuiscode:
- domeinnaam:
- verhuiscode:
[6. ALTERNATIEF E-MAIL ADRES]
- alternatief email adres:
[7. OVERIGE]
Indien van toepassing:
- Gewenste doorverwijsdomeinen of -instellingen
- Gewenst hosting account type of dienst
- Bij CloudFlare > support@hoasted.com uitnodigen voor toegang
- adres en contactgegevens eindklant (indien hosting niet op jouw naam komt te staan)
- bij custom login url CMS, graag vermelden
- overige zaken van belang voor de verhuizing

TOELICHTING

1. login controlepaneel: dit is de login naar het hosting account (bijvoorbeeld DirectAdmin, cPanel of Plesk) van de bestaande provider. deze gegevens hebben we nodig voor toegang tot je bestanden, de database en huidige instellingen.
  2. login website backend: dit is de beheerder login tot de achterkant van de website (bijvoorbeeld WordPress of Joomla). deze gegevens hebben we nodig om de website instellingen te controleren en caching in je website te activeren.
  3. login klanten account: dit is de login van het klanten paneel van je bestaande provider, waar je je diensten zoals hosting en domeinnamen op dit moment nog beheert. deze gegevens hebben we nodig om de dns en domein instellingen voor te bereiden voor een omzetting met minimale tot geen enkele downtime.
  4. login e-mail accounts: de login van de email accounts (welke je eventueel kunt testen op de bestaande webmail omgeving). In overleg kunnen we alle mailbox inhoud overzetten of bijvoorbeeld enkel de de gewenste email accounts voor je aanmaken.
  5. verhuiscodes domeinnamen: Ook bekend als verhuis token, token of auth code, welke nodig is om een domein te verhuizen. Eventuele locks dienen te worden verwijderd / uitgeschakeld.
  6. alternatief e-mail adres: waneer we het domein verhuizen waar ook de communicatie over verloopt, is het handig om een alternatief email adres mee te nemen in de communicatie.
  7. Overige: Hier vermeld je speciale zaken waar onze support rekening mee dient te houden tijdens de verhuizing. Wanneer je daarnaast gebruik maakt van CloudFlare, dien je support@hoasted.com uit te nodigen voor toegang: https://support.hoasted.com/article/1719-hoasted-toegang-geven-tot-cloudflare