WordPress koppelen via WP Toolkit

De WordPress toolkit is een handige tool die bij al onze VPS diensten is inbegrepen. Hiermee kun je gemakkelijk WordPress installaties klaarzetten, backups maken, of staging omgevingen opzetten. Zie onderstaand meer informatie over het koppelen van jouw website aan deze tool:

Bestaande installatie koppelen

Het koppelen van een bestaande installatie is zeer makkelijk en met twee klikken op de knop gedaan.

1. Ga naar cPanel > Domains > WP Toolkit en klik op de knop 'scan'

WP Toolkit en klik op de knop 'scan'

2. Loop de details door en pas deze naar wens aan alvorens op de knop 'import' te klikken

Nieuw installatie klaarzetten

Het toevoegen van een nieuwe installatie is ook zeer gemakkelijk:

1. Ga naar cPanel > Domains > WP Toolkit en klik op de knop 'Install WordPress'

Nieuwe WordPress installatie klaarzetten

2. Loop de details door en klik op de knop 'install'