Debugging website - Controleren bestandsrechten

Het kan zijn dat na een plugin update de rechten van de bestanden worden aangepast en de website een 403 melding geeft. In dat geval raden we aan de bestandsrechten weer te herstellen naar de standaard waardes met behulp van onderstaande stappen:

Bestandsrechten controleren:

1. Login op het cPanel account van de website en open hier de web terminal (zoek op terminal in de zoekbalk bovenin).
  2. Voer de volgende drie regels een voor een in gevolgd door enter:

cd public_html

find . -type f -exec chmod 644 {} \;

find . -type d -exec chmod 755 {} \;

1. Alle bestandsrechten binnen de WordPress installatie zijn nu aangepast naar default, hiermee zal het probleem direct moeten zijn opgelost.