Problemen met inloggen cPanel, FTP of SSH

cPanel is de software die gebruikt wordt om de hosting omgeving en de e-mailboxes te beheren.

Inloggen via het Hoasted klantenpaneel

Door in te loggen op het Hoasted klantenpaneel kun je ook direct door klikken naar de cPanel omgeving zonder daar een apart wachtwoord voor te gebruiken. Volg daarvoor onderstaande stappen:

1. Log in op het klantenpaneel
  2. Klik aan de linkerzijde op 'Mijn diensten' of 'My Services'
  3. Klik op de groene cPanel knop naast het account waar je op wilt inloggen

Handmatig inloggen

In sommige gevallen kan het handiger zijn om direct in te loggen op de cPanel omgeving, bijvoorbeeld als je toegang wilt geven aan een developer zonder daarbij het gehele account open te stellen. De details die je daarvoor kunt gebruiken zijn naar je toe verzonden bij het aanmaken van het account en zien er als volgt uit:

• https://sXXXX.myfasthosting.com:2083 (pas XXXX aan naar de server waar jouw website op draait)
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Wachtwoord vergeten?

Lukt het niet om in te loggen op het klantenpaneel? Volg dan de instructies onder 'Wachtwoord vergeten?' link bij het loginscherm, of neem contact met ons op via support@hoasted.com

Automatisch uitgelogd in FTP programma

Wanneer je FTP-programma automatisch uitlogt  na korte tijd, dan zijn er een aantal settings die aangepast moeten worden in het programma (bijvoorbeeld Cyberduck, Filezilla of Coda). Hiervoor ga je naar de instellingen van je programma:

Filezilla:

• Klik op Edit en vervolgens op Settings
  • Selecteer ‘Connections’ en zet de timeout op 0 seconden zodat deze nooit verbreekt