Reseller account notificatie e-mails

Standaard staat in elke WHM aan dat meldingen over bijvoorbeeld het schijf-quotum gebruik gestuurd worden naar het e-mail adres dat je in het cPanel van je WHM gedefinieerd hebt:

De afzender is altijd cpanel@serverdomein, bijvoorbeeld cpanel@s1110.myfasthosting.com

Instellen notificatie e-mailadres

1. Het instellen van het notificatie e-mailadres doe je door met je WHM inloggegevens in te loggen op het cPanel van het WHM account, bijvoorbeeld als je accounts zitten op de s1110.myfasthosting.com:

https://s1110.myfasthosting.com:2083

2. Klik dan rechts boven op het driehoekje rechts van je inlognaam en kies Contactgegevens:

3. Op de Contactgegevens pagina voor je het e-mailadres in waar je notificatie e-mails naar toe moeten:

4. Bewaar deze instelling op met Opslaan (Save)

Om uit te zoeken waar grote bestanden staan in een account raadpleeg je de handleiding: Uitzoeken waarom een account zijn opslagcapaciteit vol heeft.