Hoasted voor Hostbill domein module

Installatie van Hoasted als domeinnaam registrar

Met behulp van de Hoasted Hostbill module koppel je eenvoudig je Hoasted account met je Hostbill omgeving. Hiermee kun je automatisch domeinen te registreren en beheren, en automatiseer je jouw bedrijf volledig. Alle producten worden automatisch ‘op rekening’ toegevoegd aan je Hoasted klanten-account.

Stappen

1. Download de module via deze link: http://hoasted.link/hostbillmodule
  2. Upload de zip naar de hoofd installatiemap van je Hostbill installatie
  3. Ga nu naar je Hostbill backend > settings > Modules > domain modules en activeer daar de module
  4. Vul je login gegevens in (je email adres en Hoasted API key). Indien je deze nog niet hebt, vraag deze aan via Hoasted support.

Afgerond!