Hoasted voor WHMCS domein module

Installatie van Hoasted als domeinnaam registrar

Met behulp van de Hoasted WHMCS module koppel je eenvoudig je Hoasted account met je WHMCS omgeving. Hiermee kun je automatisch domeinen registreren en beheren, en automatiseer je jouw bedrijf volledig. Alle producten worden automatisch ‘op rekening’ toegevoegd aan je Hoasted klanten-account.

Stappen

1. Download de module via deze link: http://hoasted.link/whmcsmodule
  2. Upload de zip naar je WHMCS installatie
  3. Plaats de uitgepakte zip (de volledige map HoastedWHMCS) in modules > registrars
  4. Ga nu naar je WHMCS backend > setup > Products/services > domain registrar en activeer daar de module
  5. Vul je login gegevens in (je email adres en Hoasted API key). Indien je deze nog niet hebt, vraag deze aan via Hoasted support.
  6. Ga nu naar het bestand includes/additionaldomainfields.php in je WHMCS bestanden
  7. Voeg daar onderstaande code toe aan het einde van het bestand

if(!defined('DS'))

define('DS',DIRECTORY_SEPARATOR);

$filename =

dirname(__FILE__).DS.'..'.DS.'modules'.DS.'registrars'.DS.'HoastedWHMCS'.DS.'HoastedWHMCS.php';

if(file_exists($filename)){

require_once ($filename);

$fields = HoastedWHMCS_GetDomainFields();

if(is_array($fields))

$additionaldomainfields = $fields;

}

1. Ga vervolgens naar Setup > product/services > domain pricing
  2. Zet daar de ‘Auto Registration bij de verschillende TLD’s op ‘HoastedWHMCS’
  3. Afgerond!