Hoasted klantenomgeving API

Veel van onze reseller klanten maken gebruik van de software van WHMCS of HostFact (voorheen WeFact). Speciaal hiervoor hebben wij een API ontwikkeld, zodat jij jouw bedrijfsvoering meer kunt automatiseren! Alle klanten met WHMCS of HostFact kunnen vanaf nu gebruik maken van de Hoasted API, en daarmee automatisch domeinnamen registreren via hun eigen software.

Hoasted API

1. Log in op je Hoasted klantenaccount
  2. Ga in het menu rechtsboven naar > API-settings:

API settings

Je vindt hier je API gegevens. In het geval je nog geen toegang hebt tot de Hoasted API, dan kun je toegang aanvragen via support@hoasted.com

3. Gebruik je emailadres als API gebruikersnaam samen met de API key/token. Klik op ‘show’ om je token zichtbaar te maken.
  4. Bij vragen kun je contact opnemen met onze support afdeling.