Verhuizen WordPress met MigrateGuru

MigrateGuru is een uitstekende verhuisplugin. Er is geen ruimte nodig op de oude host en er kan gebruik gemaakt worden van cPanel dan wel FTP om te migreren. Je hebt admin rechten nodig op de te verhuizen website (naast FTP of cPanel toegangsgegevens). MigrateGuru werkt prima, ook voor sites met meer dan 200Gb aan data of multisite websites.

Stappen zijn:

1. Installeer WordPress op de bestemmingslocatie.
  2. Installeer MigrateGuru plugin in de te verhuizen WordPress website.
  3. Klik in de plugin lijst op Migrate bij MigrateGuru:

4. Als Hoasted klant kun je de cPanel gegevens invullen van de website waar je naar toe wilt verhuizen:

5. Vul de benodigde gegevens in.
  6. Klik op de ‘Migrate’ knop.