Mail - Maillog plugin WordPress

Om goed bij te kunnen houden welke mails verzonden worden via de website raden we je aan een mail log plugin te installeren. Hiermee word een pagina aan het WordPress dashboard toegevoegd waar je iedere verzonden mail kunt controleren, inclusief eventuele foutmeldingen. Daarnaast is het ook mogelijk om mails die mogelijk niet correct verzonden zijn nogmaals te laten versturen.

Er handig om te controleren of bijvoorbeeld alle WooCommerce bestel e-mails correct zijn verzonden!

Gratis plugins

We raden aan om hiervoor één van onderstaande plugins te gebruiken:

WP Mail logging log

Verzonden mails inzien zonder plugin

Wanneer de mailverzending via onze servers verloopt kun je via 'cPanel > Track Delivery' ook zien welke mails precies zijn verzonden.

Delivery report