NodeJS NPM gebruiken

Je kunt op onze servers NPM gebruiken in verschillende versies om daarmee bijvoorbeeld Gulp te installeren voor je website.

Hoasted draait nu meerder versies van NodeJS. Je kunt hierbij zelf kiezen welke versie je wilt gebruiken.

Voor de laatste versie kun je het volgende commando uitvoeren:

echo "PATH=\$PATH:/opt/alt/alt-nodejs11/root/usr/bin/" >> ~/.bashrc && source ~/.bashrc

Daarmee is NPM bereikbaar zoals normaal. Je kunt de folder structuur aanpassen naar alt-nodejs9/10/11