GIT toevoegen op je account

Git is standaard al geïnstalleerd op je Hoasted account. Om gebruik te kunnen maken van GIT, is het nog nodig dat je definieert waar je executable staat, zodat je het ook actief kunt gebruiken.

GIT op je account toevoegen

1. Log in via SSH
  2. Typ: nano .bashrc
  3. Onderaan in het bestand dat je nu ziet, voeg je het volgende toe:

PATH=$PATH:~/

PATH=$PATH:/usr/local/cpanel/3rdparty/bin/

1. Sla dit op (met control + x) en ga terug naar je rootmap.
  2. Typ het volgende commando in:

source .bashrc

1. Typ het volgende commando:

git version

1. Als nu je git versie terug komt is alles correct geïnstalleerd.

Voor meer informatie, zie ook onderstaande link:

https://docs.cpanel.net/knowledge-base/web-services/guide-to-git-deployment/