Nieuwe domeinen koppelen aan je cPanel account

Nieuw domein koppelen aan cPanel

Wanneer je in je Hoasted klantenpaneel (hoasted.com/login) een nieuw domein bestelt of verhuist, dan wordt deze automatisch ook gelinkt aan een cPanel account in WHM. We raden aan om dus eerst een cPanel account aan te maken, en vervolgens het domein te verhuizen via hoasted.com/login. Je kunt tijdens kantoortijden bij bestellingen selecteren om te betalen per bankoverschrijving. Wij accepteren de bestelling dan voor jou binnen enkele minuten. Indien je buiten kantoortijden bestelt, dan kun je met iDeal direct betalen, waarop de order automatisch wordt verwerkt.

Let op: indien je het domein aan een reeds bestaand cPanel account met andere domeinnaam wilt koppelen, kies dan in dat cPanel account > Domeinen > Aliassen en voeg het domein toe. Dan kun je vervolgens daarvan de DNS instellingen aanpassen, eventuele mailaccounts aanmaken en definiƫren waar de website uit moet komen.