Verhuizen tools - Hoasted Chrome plugin

Speciaal voor het verhuizen van websites naar Hoasted hebben we een Google Chrome plugin ontwikkeld. Hiermee kan in één oogopslag uitgelezen worden:

• of geopende website wordt geladen via Hoasted servers (blauw Hoasted icoontje rechts van de adresbalk = JA)
  • wat het IP adres is
  • vanuit welke hostname / server de website geladen word
  • of de website uit servercache wordt geladen of niet
  • of HTTP/2 gebruikt wordt

Stappen om de Chrome plugin te installeren

1. Download de plugin hier: http://hoasted.link/chromechecker
  2. Installeer de Hoasted Check Chrome Plugin extensie: Settings > More tools > Extensions.
  3. Zorg vervolgens dat het Hoasted Chrome Plugin icoon in het incognito window getoond wordt:

Chrome > Settings > Extensions > Naar Hoasted Check te gaan >  Daar ‘toestaan in incognitomodus’ aan zetten.

Toestaan in incognito

Deze extensie kun je bij ook de installatie van de LiteSpeed cache plugin gebruiken ter controle: Je ziet die na installatie rechts van de adresbalk met het Hoasted icoon. Als je daar op klikt zie je of de cache van de website die je in beeld hebt goed werkt door de Server Cache melding: Hit

Zie hieronder hoe de checker aangeeft of de site via Hoasted server geladen wordt en met welke webserver. Ook wordt er dus aangegeven of er gebruik gemaakt wordt van de cache.

Afbeelding wordt niet geladen

Hoasted tool